Темите и гостите в сутрешния блок във вторник от 6.20 ч. по NOVA

В „Здравей, България" на 7 май след историческата визита - за световния отзвук от посещението на папата у нас и посланията, които ни завеща водещите Аделина Радева и  Виктор Николаев разговорят с бъдещия ни посланик във Ватикана Богдан Паташев. В предаването ще видите още:

Как къща с двор и асансьор се озова на покрива на столична кооперация? Кой е собственик и законна ли е? Вероника Димитрова проверява.

Деца се обринаха след игра на футбол край земеделски ниви, стотици кошери измряха. Пръскането с пестициди ли е причината?

Унищожителна градушка. Ледени късове съсипаха поминъка на стотици. На живо, има ли кой да ги обезщети? 

Срив в продажбите на коли втора ръка. Защо автокъщите в страната са претъпкани с употребявани автомобили и ще доведе ли това до по-ниски цени на старите коли? Проверка в „На твоя страна” с Георги Георгиев. 

Колчетата падат. Декоративни или обезопасителни са преградите край спирките? 

1200 километра маратон. Красимир Георгиев с ново предизвикателство от Черно до Адриатическо море. 

И още - хамали с амбиция за книгата на Гинес. На живо - какъв ще е рекордът, към който се стремят?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  във вторник, 7 май, от 6.20 ч. по NOVA. Подробности четете на сайта Nova.bg. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.