Историята в документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер от 17.00 ч. по NOVA

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер по NOVA разказва историята на 14-годишно момиче, чийто живот се превръща в ад заради системен тормоз в училище.

Момичето се казва Лора и се променя рязко, става прикрита и раздразнителна, след като е приета в елитна гимназия. Преди това семейство Дакови живее спокоен и задружен живот в столичния квартал „Банишора”. Семейното щастие рязко е нарушено, когато 14-годишната им дъщеря започва да се прибира вкъщи насинена и раздърпана. Родителите на Лора – Борис и Валентина, разбират, че в новото си училище момичето е подложено на системен тормоз от двама съученици, които са брат и сестра.  Те се срещат с родителите на побойниците, но вместо да спре тормоза бащата на провинилите се деца ги насърчава да продължат с насилието.

За да спасят своята дъщеря, родителите на Лора прибягват до саморазправа. Но дали това е решението на проблема? И на какво сме способни, за да защитим семейството си?  Отговора на тези въпроси ще научим в документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер от 17.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес