Те са прекратени няколко дни след възобновяването им

Снимките на новия филм за супергероя „Батман“ във Великобритания са прекратени поради заболяване на водещия актьор Робърт Патинсън с коронавирус, съобщава „Венити Феър“.

Антонио Бандерас стана на 60 (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

"Член на филмовия екип на „Батман“ е с положителен тест за COVID-19 и в момента е под карантина в съответствие с установените разпоредби. Снимките са временно преустановени", съобщи „Уорнър Брос“, без да уточни кой е члена на екипа. Източник на „Венити Феър“ по-късно съобщи, че филмовия концерн има предвид точно Робърт Патинсън.

Снимките на новия филм са прекратени няколко дни след възобновяването им.

Филмът за „Батман“ е базиран на DC Comics. Първата екранизация се появява през 40-те години. Новият „Батман“ ще разкаже историята на събитията, случили се две години след пристигането на супергероя в Готъм. Главният герой на кинокомикса ще се бие срещу няколко престъпни групи и ще започне разследване на убийството на родителите си. Филмът трябва да излезе през 2021 година. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.