Искам да споделя огромното си разочарование за пореден път от родната ни полиция. Пътувам от Разград за София с автобус и за мой късмет точно пред нас отбиха движението, както беше обявено на сайта на АПИ. 

За съжаление обходнуят маршрут, по който ни пратиха, също беше затворен. Попаднахме в тапа и нямаше никакъв изход. Коли, тирове и автобуси, пълни с хора, стояхме 2 часа без да помръднем. На телефоните на АПИ спряха да ни вдигат, а от 112 казаха, че вече има над 100 сигнала, но за съжаление нищо не можело да се направи. Не разбирам как така нищо не може да се направи. 

Това безобразие продължи до 10:30 часа, когато пуснаха движението без да има и следа от кранове. Искам да споделя огромното си разочарование от подигравката с хората. Заедно с мен в автобуса пътуваха англичани, които изпуснаха полетите си. Да не говорим, че пътуваме от 4 часа през нощта без тоалетна. В каква държава живеем? Да не може да се направи смислена организация на движението в участък от 800 метра,който е в ремонт.