Здравейте! Бих искала да ви уведомя за състоянието на ДКЦ "Света Клементина"-Варна. Бих искала да се даде гласност на случващото се в нашите държавни болници. Тук се лекуваме ние, нашите децата и родители. Тук се лекуват хора, но видимо не изглежда така. Болницата е в окаяно състояние, пълно е със влага, мазилката пада, докато чакаме пред кабинета, за да прегледат детето ни. Това е безобразие и безхаберие. Кога ще се обърне внимание на случващото се? Когато стане някакъв инцидент ли? В тоалетните плочките са счупени, може да се нарани някое дете. В кабинета, в който преглеждат детето ми, което е с обострена алергия към плесен и влага, цялата стена е прогизнала от влага. Там се налага и очаква да ни лекуват. Това са нечовешки условия на здравеопазването ни в България.

Много моля да се направи репортаж и да се даде гласност на този случай. Миналата година, докато чакаме пред кабинета, до врата на 2-ия етаж беше сложена кофа, защото навън валеше и същото беше и в коридора. Таванът беше прогизнал от вода.

Отново ви моля да вземете под внимание молбата ми, за да се направи елементарен ремонт на тази болница за доброто на всички ни. Писала съм къде ли не, но никой не взе под внимание случващото се, а именно заради това ни се налага да ходим по държавни болници, за да лекуват нас и децата ни в адекватна среда, а не да ни пада мазилка на главата, докато чакаме да ни прегледат. Вие сте последната ми надежда за гласност на случващото се, за промяната на нашето болнично заведение.