Така ромският барон и вуйчо на Азис Христо Върбанов, известен като Ицо Папата, отговори на обвиненията на цар Киро в предишно издание на \"Карбовски: Директно\", че е един от \"Наглите\" и е подготвял отвличания и убийства...

\"Всички в България знаят цар Киро с какво се занимава. Заставам твърдо зад думите си, че вкарва хероин\".

 

Така ромският барон и вуйчо на Азис Христо Върбанов, известен като Ицо Папата, отговори на обвиненията на цар Киро в предишно издание на \"Карбовски: Директно\", че е един от \"Наглите\" и е подготвял отвличания и убийства.

 

По дело за убийството на Тани Танев е обвинен Станчо Владов от Костинброд. В тази връзка Ицо Папата обясни, че Станчо е в \"прекрасни приятелски отношения с цар Киро\".

 

\"Те работят с ТИР-овете на Станчо, които са около 25 и които внасят от Турция дрогата в държавата. Получава ги директно от цар Киро. Някои хора в Турция сега се сърдят, че откакто е задържан Станчо, е спрял бизнесът на цар Киро\", каза още Христо Върбанов.

 

По повод обвиненията, че той всъщност стои зад убийството на Тани Танев, Ицо Папата обясни, че те са първи братовчеди и е невъзможно той да го е убил.

 

\"Не знам защо съм им проблем. Останали са впечатление, че аз докладвам всичко на полицията\", допълни Папата.

 

Той донесе в студиото на \"Карбовски: Директно\" диск, в който се вижда, че негов човек – Любо от Костинброд, е молил и е плащал, за да се намерят хора, които да убият Ицо Папата.

 

Христо Върбанов помоли Карбовски, след като изгледа видеото, да го предаде лично на главния прокурор.