Съмненията около имотното състояние на Андрей Иванов се появиха преди половин година. Тогава той беше обвинен, че в различни периоди от време е бил собственик като физическо лице на 43 имота на обща стойност близо 10 млн. лева, с които е извършвал различни сделки...

Днес трябва да приключи проверката на имотното състояние на председателя на Столичния общински съвет Андрей Иванов. Крайният срок беше посочен от вицепремиера Симеон Дянков.


Съмненията около имотното състояние на Иванов се появиха преди половин година. Тогава той беше обвинен, че в различни периоди от време е бил собственик като физическо лице на 43 имота на обща стойност близо 10 млн. лева, с които е извършвал различни сделки.


Шефът на Столичния общински съвет отрече всички обвинения, но въпреки това разреши проверка от страна на данъчните. След като обеща проверката да приключи до днес, финансовият министър посочи и всички източници, от които данъчните са  изискали документи за Андрей Иванов – включително банки в страната, Агенцията по вписванията, Морската администрация и други.