В България има начини да се справим с високите цени на горивата. Един от тях е да разработим енергийните находища на собствена територия. Според Иван Милев от бургаското село Димчево, такива находища има в изобилие.

В България има начини да се справим с високите цени на горивата. Един от тях е да разработим енергийните находища на собствена територия. Според Иван Милев от бургаското село Димчево, такива находища има в изобилие. Самият той от години усъвършенства собствена методика за откриване на нефт, газ и минерални води.

На дарбата си да открива подпочвени води Бай Иван Милев се натъква преди повече от 30 години, когато търси водоизточник за собствения си двор. С течение на годините той развива техниката си и разработва инструменти, с които засича залежите на нефт и природен газ.

Бай Иван е обходил територията на България и е съставил подробна карта на газовите и нефтени находища в страната ни.

Иван Милев е официално признат за оператор по биолокация. От методиката му обаче досега са се възползвали само чужди фирми.

България лежи на пътя на петрола, твърди бай Иван. Според него е крайно време да се възползваме от собствените си енергийни източници, а не да купуваме отвън, защото: \"Либийският нефт минава през България\".