Подкрепяхме ГЕРБ във всички добри дела, които правеха до този момент. Но те повече не желаят нашата подкрепа и има няколко сигнала, каза в \"Часът на Милен Цветков\" зам.-председателят на НС...

На въпрос дали \"Атака\" са от управляващите или от опозицията, Павел Шопов, зам.-председателят на НС отговори: Вие можете ли да ми кажете всички, които днес гласуваха заедно – ГЕРБ с БСП, ДПС, независимите и със Синята коалиция, управляващи ли са?


Подкрепяхме ГЕРБ във всички добри дела, които правеха до този момент. Но те повече не желаят нашата подкрепа и има няколко сигнала. Още от момента, когато Анастас Анастасов заяви, че пътищата ни се разделят. Последваха изказвания от страна на Цветан Цветанов, който се върна от Европа и ни заклейми във връзка със случилото се пред джамията в София. Най-срамният сигнал беше декларация на цялото НС, внесена от Иван Костов, при отсъствие на членовете на \"Атака\" – по повод инцидента на магистрала \"Тракия\" с Волен Сидеров, коментира още той.


Отношението ни към властта ще е на принципа \"мера според мера\". Когато пожелае, \"Атака може да е опозиция, каквато никой не е виждал, обобщи Шопов.