Певицата се кандидатира заедно с Димитър Куцаров...

От доста дълго време се занимавам със защита на гражданските права и кандидатурата ми е начин да бъда чута. Така певицата Камелия Тодорова обоснова в \"Здравей, България\" решението си да се кандидатира за вицепрезидент. С кандидата за президент и бивш детектив Димитър Куцаров се познават отдавна.


Ние не сме партия и сме натрупали опита си с хората, бидейки част от тях. Имаме големия шанс да спечелим изборите, смята Тодорова. Тя вярва, че ще спечели със сигурност и  от кампанията.


Правомощията на вицепрезидента не са много големи, но мога да давам мнения по определени въпроси и закони. Важно е да се поднови имиджът на България, който е сринат. Няма един виновен за това, всички правителства имат вина. Бих искала да видя цялата нация усмихната. Хората трябва да имат вяра и да се чувстват щастливи, подчерта Камелия Тодорова.


Ако народът ме избере за президент, всички в президентството – от чистачката през охраната до експертите ще минат през конкурс, каза Димитър Куцаров. Той даде пример с експерт от Министерството на икономиката, който не знае английски език и по думите на Куцаров не може да бъде главен експерт, защото \"не може да влезе в интернет и да види как се развива светът\". Дори секретарките на този човек не знаеха английски, каза още Димитър Куцаров.


Целия разговор на Евгений Генчев с кандидат-президентската двойка гледайте във видеото.