Стоянов: По никакъв начин не съм изменил на някакви позиции или идеи на \"Атака\"...

В петък неочаквано депутатът от \"Атака\" Димитър Стоянов поиска оставката на доведения си баща и лидер на партията Волен Сидеров. В резултат на това той бе изключен от партията след заседание на централния сбор на \"Атака\" вчера. Сред мотивите за отстраняването са, че Стоянов е злепоставил и уронил престижа на \"Атака\" и ръководството й с публичните си изяви.

 

\"Не мога да разбера с кое точно съм оронил престижа на партията – че съм казал, че резултатите от изборите са трагични, което видя и целият български народ\", реторично попита в \"Станция Нова\" младият депутат.

 

\"По никакъв начин не съм изменил на някакви позиции или идеи на \"Атака\", заяви Стоянов, като допълни, че не той си е слагал подписа до този на ДПС. Той заяви също така, че разговорът му с Волен Сидеров протекъл агресивно от негова страна.

 

\"Ако искат да ме спрат да говоря, няма да го постигнат с това изключване. Могат по-евтино да наемат някого за една мокра поръчка и да ме отстранят физически\", ироничен бе Димитър Стоянов.

 

Вижте какво още каза той – във видеото.