Гришо: На загрявката усетих, че Анди не е в най-добрата си форма

"Григор Димитров беше по-добър от самото начало на мача до неговия край”, категоричен бе британският тенисист Анди Мъри, който загуби срещу българина в мач от четвъртфиналите на откритото първенство по тенис на Великобритания, пише БТА. 

Още по темата

 

"Когато съм сигурен, че нямам шанс в тези турнири, аз ще спра да играя тенис. Надпреварите от Големия шлем са тези, заради които продължавам да играя. Обичам ги и приемам загубите в тях много трудно. Имал съм много успешни мачове, но и големи падения. Тази загуба е от втория вид. Но все пак аз ще извлека положителните неща и ще бъда още по-мотивиран за бъдещи успехи”, споделя Мъри. 

 

"Днес беше лош ден. Правех много непредизвикани грешки, което ме принуди да започна да рискувам в късните етапи на мача. Димитров обаче беше по-добър от началото до края", добави носителят на титлата от 2013 година.

 

"Ядосан съм заради грешките, ядосан съм заради пропуснатите удари. Не успях да се върна в мача и просто го загубих", завърши той.

 

Междувременно българският тенисист сподели, че чувства много развълнуван и щастлив след спечелването на този двубой.

 

"Никога не е лесно да спечелиш мач срещу Анди пред погледа на родната му публика, но днес бях късметлия. По време на разгрявката усетих, че не е в най-добрата си форма, но и преди това бях много уверен, че ще се справя добре и ще играя много добър тенис", каза Григор Димитров след мача.