"Съпругът ми е страхотен", твърди тя

Още по темата

Съпругът ми е страхотен. Няма човек, на когото да не е помогнал, няма бездомно животно, което да не е нахранил. Не им прави чест на началниците му да изливат тези лъжи по негов адрес”, разказва пред „24 часа” Ваня Тръпкова, съпругата на заснетия да взима пари пътен полицай. 

 

„Съпругът ми няма да говори. Неговото физическо състояние не е добро благодарение на журналистите”, коментира още тя и добавя: „Той рапорт за пенсиониране сам не си е подавал. Накараха го неговите началници и след това изопачиха нещата, че той сам си го е дал”. 

 

Той не е имал наказания. Има 34 години трудов стаж. Може да се провери дали има такива. Няма нито понижения в длъжност, нито парични глоби”, твърди Тръпкова. „Той е с болен крак от един месец, накуцва, а вчера един от началниците му казва: “Ау, теб колко бързо те заболя кракът”. Той е така от доста време и не може да си вземе болнични, защото са им спрени почивките”, казва още тя. 

 

Рибата мирише откъм главата. Те всичките са за смяна там, а не да излизат сега по телевизията и да казват: “Такива хора нямат място в системата”. Те нямат място там! Точно началниците”, добавя жената. 

 

„Той, ако беше такъв лапач, какъвто е изкаран, нямаше да ги има тези кредити”, коментира Тръпкова и обяснява, че когато се е оженила за съпруга си, той е бил стругар. „Той, ако иска да води дело, ако иска да не води, но аз със сигурност ще водя до дупка”, категорична е тя.