Джеймс притежава фирма за торти и сладкиши

Той е присъствал на много кралски събития, прекара Бъдни вечер с принц Хари и е вуйчо на бъдещия крал на Великобритания. И въпреки това Джеймс Мидълтън, братът на херцогинята от Кеймбридж, признава, че е много уморително да си брат на Кейт Мидълтън и обикновен човек едновременно, съобщава БГНЕС.

 

"Работя упорито от сутрин до вечер, както и всички останали хора. Въпреки че съм брат на толкова известна личност, в края на деня аз продължавам да съм си Джеймс", откровено разказва 27-годишният брат на Кейт Мидълтън.


Джеймс е собственик на фирма - Cake Kit Company, която се занимава с приготовяне на торти и сладкиши за детски празненства и домашни забавления, пояснява Vesti.bg. Въпреки че семейство Мидълтън е спечелило богатството си благодарение на семейната фирма, през последните три години Джеймс работи усърдно, за да си прокара път към успешния бизнес. Освен основната компания, той е създал още три сходни малки фирми - Nice Cakes, Nice Wine and Nice Group London.

 

Джеймс обаче не е единственият известен роднина на Кейт Мидълтън. Сестра ѝ Пипа стана не по-малко популярна, благодарение на красотата и харизматичността си.

 

Източник: Vesti.bg