За съжаление няма последствия за тези, които го разрушиха по кански начин, коментира той

"Другата седмица ще дадем на спортния министър предложение за основен ремонт на базата в Панчарево", каза председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов.

 

„За съжаление няма последствия за тези, които го разрушиха по кански начин. Съсипали са и са обрали всичко. Започваме ремонта с два терена и една съблекалня. Дано получим потвърждение по-бързо и да върнем базата си. Средствата за ремонта ще са на клуба", коментира Томов. 

 

„Има интерес към един наш играч, но няма да кажа нищо в момента, но не е за хората, за които се говори. Клубът е от азиатска посока, ако потвърдят интереса ще го съобщим", допълни още Томов.

 

Относно акциите на клуба, които се очакват да бъдат пуснати на втори транш, управителят на Надзорния съвет на ЦСКА коментира, че стремежът е акциите да бъдат пуснати през април, което да съвпадне с битката за шампионската титла. 

 

„Мисля, че това ще има по-голямо отражение от феновете, колкото и акционери да се появят в момента ще бъде печелившо. Тази година фокусът на ръководството е към плащанията ни към НАП. Искаме да приключим годината на печалба. Говорим за малко по-малко от 10 милиона лева, но три от тях са от лихви. Счетоводният баланс на ЦСКА е готов и направихме това, което направих и в "Кремиковци" - намалихме загубата 10 пъти при наследени заеми от 13 милиона лева”, заяви още Александър Томов.