Присъдата ми нямаше нищо общо, по-скоро фирмите очакват да видят дали ще станем шампиони, добави той

"До лятото ЦСКА може да има нов генерален спонсор. Всичко е въпрос на преговори. Присъдата ми нямаше нищо общо, по скоро фирмите очакват да видят дали ще станем шампиони. Това ги интересува", заяви главният акционер на армейците Александър Томов.

 

"Съберете фактите и се върнете назад във времето. Това за пореден път показва, че лицензът на ЦСКА от 2008 година е отнет незаконно. Що се отнася до бъдещето, всички искаме ЦСКА да е шампион и да върви напред. Има едно огорчение, защото когато започнах в тима, ми бе обещано, че доста хора ще помагат, а след това те намаляха. Причината обаче е икономическата криза и многото проблеми при колегите", каза още Томов, цитиран от БГНЕС.

 

"Заведох дело срещу Сергей Станишев през 2009-а за незаконно вкарване на ДАНС в ЦСКА. Това е довело до намесата на прокуратурата, но аз това не мога да го докажа. На мен ми трябваше днешното решение, за да имам мотиви. За мен голямата битка бе да издържа през тези години. Това бе трета присъда, трета оценка на съдебен състав. Не само съм убеден, че съм чист, но само имам приключена данъчна проверка с отлични резултати", добави още Томов.