Журналистът Елена Чопакова разказва две разтърсващи истории днес от 18.00 ч. по Нова

Тази събота в предаването „Ничия земя” по Нова журналистът Елена Чопакова отново ще представи на зрителите две разтърсващи истории – за битката с греха и за престъплението като начин на препитание.

Зрителите ще се  запознаят с един свещеник от Дупница, който на всяка цена се опитва да се справи с греха. Елана Чопакова ще посети бойното поле на най-пряката битка, която Българската православна църква скоро е виждала – проститутките и наркоманите в собствения й двор. „Вие преценете на коя страна сте. И както се казва - Бог да ни е на помощ”- разказва Чопакова. 

Другият герой в „Ничия земя” е намерил печеливш, но незаконен начин да прехранва своето семейство – трафика на хора. Каналджийството е проста работа, ама не е за прости хора. Елена Чопакова ще запознае зрителите с един човек, който не е герой, напротив, престъпник е и повече от всичко се страхува от полицията. Докато държавата спи, той прекарва хиляди бежанци незаконно. Набавя фалшиви документи и самоличности за продан. Героят на тази история работи усърдно, клиентите му са доволни и децата му никога не са гладни...

Не пропускайте историите в „Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по Нова телевизия.