Според вратаря на националния ни отбор по футбол EURO 2016 засенчва Шампионска лига

„Европейското първенство засенчва Шампионската лига и Лига Европа. Това може би е върхът на европейския футбол. За жалост отново го гледаме по телевизията, а не сме там. Но наистина, това е една страхотна емоция, която се надявам да имам възможността да изпитам един ден”, заяви в студиото на „Събуди се” вратарят на националния отбор по футбол Владислав Стоянов.

„Очаквам първенството да бъде интересно. Ще има място за изненади”, прогнозира Самуил Петканов, създател на сайта "НЕ! Новините".

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача - по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество. Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в Gong.bg.

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg


Вижте още от емоциите на Европейското първенство във видеото.