Той беше избран на партийната конференция в Кливланд

Доналд Тръмп вече официално е кандидат-президент на Републиканската партия в Съединените щати. Делегатите гласуваха кандидатурата му на партийната конференция, която засега преминава с много гафове и без особен ентусиазъм.

Мелания Тръмп беше обвинена, че е изкопирала речта на Мишел Обама от конференцията през 2008 година. В интервю преди речта тя каза, че си я писала сама с малко помощ. Каквото и да се говори за нея, Мелания Тръмп има реалния шанс да бъде първа дама на Съединените щати. 

По темата

Пътят й тръгва от малкото словенско село Севница. Там за модата я открива местен фотограф. Сега Мелания носи най-хубавите и скъпи дрехи, но хората в родното й село казват, че не е забравила откъде е тръгнала.

Когато се ражда синът им Барън, тя подарява линейка на местната болница. Мелания среща милиардера Тръмп през 1996 година на модно парти, а през 2005-а се женят.

На сватбата им присъства сегашният опонент на милиардера – Хилари Клинтън. И макар имигрант, Мелания изглежда подкрепя антиимиграционните идеи на съпруга си.

За тези, които са нарушили имиграционните правила, Тръмп предвижда депортация заедно с изграждането на стена с Мексико. Самият Тръмп обаче нарушава партийните правила, включително и неписаното кандидатът да не се появява преди финалната вечер на конференцията и го направи още в понеделник на фона на култовото парче на Queen „We are the champions”. В Tweetеr групата заяви, че това е станало без тяхното разрешение и против желанието им.

Шоуто и музиката обаче продължават – на сцената се изреждат серия от по-малки и по-големи звезди, сред които спортисти, бивши миски, актрисата, изиграла ролята на Шийла в сериала “Дързост и красота” и президентът на бойната федерация UFC.

Сега за Тръмп и партията остава да успеят да постигнат единство и повече ентусиазъм за кандидата си. 

Репортер: Ясен Дараков