Актрисата е отговаряла на въпроси за посегателство от страна на Брад Пит над едно от децата им

Анджелина Джоли е била разпитвана в продължение на 4 часа от американското Федерално бюро за разузнаване заради обвиненията срещу съпруга ѝ Брад Пит в посегателство над едно от децата им, предаде БГНЕС. 

По темата

Според съобщения актьорът е упражнил вербално насилие и е влязъл в конфронтация с 15-годишния Мадокс по време на семеен полет с частен самолет няколко дни преди Джоли да подаде молба за развод.

БРАД ПИТ И АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ С ДЕЦАТА СИ

След подаден анонимен сигнал за инцидента ФБР започна разследване. Случаят е поверен на ФБР, тъй като се е случил във въздуха.

Според източник на американското списание Us Weekly агентите са поискали информация за всичко, случило се по време на полета – от излитането до кацането. Според него не е изключено разследването да продължи още няколко седмици, след което тяхното заключение ще бъде изпратено на прокурор, който ще прецени дали е необходимо да бъдат повдигнати обвинения.

БРАНДЖЕЛИНА - НАЙ-ОБИЧАНАТА ЗВЕЗДНА ДВОЙКА (ГАЛЕРИЯ)

„Нито една от страните не иска това да стига до съда, тъй като всичко, което ФБР и Службите за защита на децата открият, може да бъде направено публично, което ще е зле за цялото семейство“, посочва източникът.

По думите му Мадокс не е пострадал при конфликта, като според някои свидетели съприкосновението му с Пит е било неумишлено.

Пит и Джоли имат три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Двойката отглежда и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си