Новата задача е dance hall, а в битката тази седмица отборите са с двама танцьори по-малко

Непредвидена ситуация в първото онлайн танцово риалити у нас – Dance Arena, доведе до напускането на двама от танцьорите само седмица преди финала на шоуто. До тази ситуация се стигна след като Калина от отбора HYPE не издържа на напрежението. Нейният приятел Живко от GLADIATORS, реши да покаже недоволството си чрез саморазправа с ментора на Калина - Марион Дърова.

Участниците, менторите и продуцентите на Dance Arena взеха единодушното решение, че поведението на Живко и Калина е недопустимо, затова и двамата няма да продължат участието си в шоуто. Напускането на Живко и Калина ще промени регламента на Dance Arena тази седмица. Заради инцидента и непредвидените обстоятелства, този път няма да има гласуване във Facebook страницата на Dance Arena. Освен оценките от журито, двата отбора ще получат по 1 служебна точка от публиката, която ще бъде добавена към сбора от точките им досега.

Последната задача за двата отбора преди финала другата седмица е dance hall. Dance Hall е много експресивен уличен танц от Ямайка, а стилът е сред най-атрактивните за танцова битка, но е и доста труден за усвояване. Тази седмица гост-треньор за GLADIATORS е Кристина Славчева-Пебълс от танцовото студио VS Dance, а с танцьорите от HYPE работиха Марион Дърова и Силвия Якорудска.

Въпреки трудностите, през които преминаха и двата отбора, настроението се завърна, танцьорите обединиха сили и за пореден път доказаха своя професионализъм на сцената. Как премина битката и подготовката, може да видите във видеото. 

Следващата седмица предстои големият финал на Dance Arena, в който ще видим демонстрация на всички стилове, които танцьорите учиха досега – хип-хоп, народни танци, съвременен танц и dance hall. Този път оценките ще бъдат направени от външно жури, което ще предопредели и избора на победител. В крайната оценка от журито ще влязат всички точки досега заедно с гласуването на Facebook потребителите. Кой отбор ще успее да се пребори за титлата най-добро денс crew? Ще разберем на 27 юли от 16:00 часа във Vbox7.com.

Очаквайте големия финал на Dance Arena на 27 юли от 16:00 часа първо във Vbox7.com . Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.