Филмът се казва „Последните джедаи”

Еуфорията по "Междузвездни войни" достигна кулминацията си. След две дълги години на очакване космическата сага се завърна с "Последните джедаи". Осмият епизод вече е по кината, като тази вечер е официалната му премиера.Най-нетърпеливите фенове резервирали билетите си за прожекцията още преди месец.

Бляскавата световна премиера на "Междузвездни войни: Последните джедаи" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Във филма са запазени сцените с актрисата Кари Фишър, която почина малко след края на снимките.

Астронавтите от МКС ще гледат „Междузвездни войни” (ВИДЕО)

Предишният епизод на „Междузвездни войни" – „Силата се пробужда", реализира над 2 млрд. долара в международния боксофис и зае третото място сред най-касовите филми на всички времена.

Освен по киноекраните в цял свят, новият епизод от поредицата ще бъде гледан и в Космоса - от астронавтите на борда на Международната космическа станция.

Прогнозата е "Последните джедаи" да достигне приходи от 215 млн. долара този уикенд само в САЩ. По традиция за премиерата на новия епизод хиляди фенове се стекоха в Китайския театър в Лос Анджелис, където дебютира първият филм от поредицата.

Заради ролята си на принцеса Лея покойната актриса Кари Фишър беше почетена с паметна плоча в Холивуд, която откри брат й Тод.  

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.