Във видеото момичето се обръща лично към детето си

Да дадеш детето си за осиновяване е много тежко решение. А емоционалното видео на една млада майка, принудена да стори именно това, го доказва.

Хана Монги е едва на 18 години, когато разбира, че е бременна. Споделя, че тя и приятелят и Кейдън са били много щастливи от тази новина. По време на бременността обаче Кейдън умира. И то само няколко дни, след като за пръв път е чул сърдечните тонове на детенцето си.

Хана дълго време се бори с мисълта, че трябва да се раздели с последната й останала част от мъжа живота й… но все пак решава да даде детето за осиновяване.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА МОМИЧЕТО И НЕГОВОТО ДЕТЕ

Тагарт се ражда и прекарва само два дни с майка си. И въпреки че сърцето й кърви, тя смята, че той ще се чувства по-добре в истинско семейство, което ще го обича. В това време решава да запише видео, в което да излее емоциите си.

„Направих това видео, за да ти кажа колко много те обичам. Ти си толкова сладък и това прави нещата още по-тежки”, обяснява тя.

Сега, три години по-късно Хана решава да сподели вълнуващото видео във Facebook. И пише: „Направих това, за да знае той, че взех това решение от чиста любов към него. Той никога не трябва да си помисля, че съм го оставила или че не съм го обичала. Той ще знае, че го обичам повече от всичко на този свят”.

Но тази история има и добра страна. Хана е дала детето си за т.нар. "отворено осиновяване", което й позволява да го вижда периодично - понякога дори няколко пъти месечно. Така тя може да бъде близо до най-скъпото й нещо. 

Ето още някои галерии, които могат да ни трогнат до сълзи:

ОТ СЪРЦЕ: 15 кадъра, събрали цялата любов на света (ГАЛЕРИЯ)

СИЛАТА НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ: Кадрите, които никога няма да забравите (ГАЛЕРИЯ)

ГОЛЕМИ СЪРЦА: Хората, които правят света по-добър (ГАЛЕРИЯ)

Кадрите на 2016 г., които връщат вярата в доброто (ГАЛЕРИЯ)

ЕМОЦИОНАЛНО: 17 от най-въздействащите снимки, правени някога

ПО-ДОБРАТА СТРАНА НА ЖИВОТА: Щастието в малките неща (ГАЛЕРИЯ)

ЗАТРОГВАЩО ДО СЪЛЗИ: Татко в родилното (ГАЛЕРИЯ)

Баща построи увеселителен парк за болната си дъщеря (ГАЛЕРИЯ)

ТРОГАТЕЛНО: Сватбена снимка разплака милиони в интернет (ГАЛЕРИЯ)

Редактор: Гергана Тенева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.