Те бяха млади, усмихнати и желани, а кончината им – неочаквана

Пет порнозвезди умряха в рамките само на три месеца през 2018 г. Те бяха млади, красиви, успешни и желани. А смъртта им – неочаквана и необяснима.

ВИЖТЕ ТЕХНИТЕ СНИМКИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Трагичната поредица започна в края на ноември 2017 г.

35-годишната Шайла Стайлз беше открита в дома на майка си. Тя е починала в съня си, а според лекарите смъртта й е била естествена. 

По-трагична е смъртта на порнозвездата Огъст Eймс, която се обеси през декември на 23-годишна възраст. Нейни приятели споделят, че тя е страдала от депресия. Малко преди смъртта си тя стана обект на психически тормоз в Twitter. Красавицата беше бвинена в хомофобия, след като отказа да снима сексуална сцена с мъж, който преди това беше участвал в гей порно. 

Юри Лъв умира в същия период. Смята се, че Юрижан Белтран е погълнала огромно количество приспивателни. Не е ясно дали става дума за умишлено самоубийство или е по погрешка. 

Последната жертва от мрачната вълна беше 24-годишната Оливия Луа. В края на януари 2018 г. звездата от лентите за възрастни бе открита мъртва в клиника за наркомани в Калифорния. Красавицата с очи на кошута се превърна в хит през 2016-а, когато направи първите си стъпки в кариерата. Тя засне много хардкор филми като „Безпомощни тийнейджъри”, преди да подпише договор с голямата продуцентска къща „LA Direct Models”.

Луа, която се изявяваше и под псевдонима Оливия Волтер, се описваше като „ексхибиционистка” и публикуваше в социалните мрежи снимки как прави секс. Миналата година пък беше номинирана за най-добра актриса на порнонаградите.

Впоследствие камерите спряха да работят. И тя се срина.

„Недостойна за любов”, написа Луа в Twitter, три месеца, след като  LA Direct Models прекратиха контракта й. Ден преди да бъде открита мъртва след предполагаема свръхдоза от лекарства и алкохол, тя качи своя снимка с надпис: „Усещам го навсякъде. Нищо повече не може да ме изплаши”.

20-годишната Оливия Нова си отиде само няколко дни преди това - на 10 януари. Тя беше открита мъртва в дома си в Лас Вегас. Тя била намерена гола в леглото си 12 часа след смъртта си. Първоначално полицаите решили, че е убита. Впоследствие било установено, че момичето е умряло от сепсис и остра инфекция на уринарния тракт и бъбреците. 

Лекси, както било истинското й име, имала проблем с алкохола, но в последните си месеци била твърдо решена да се справи с него. През октомври лекарите я предупреждават, че ще умре, въпреки че вече е трезвена. 

В последните си дни тя избира да помогне на своя приятелка, която също има сериозен проблем, вместо сама да отиде в клиника да се лекува, разказа неин приятел за „Дейли Мирър”. Всички, които я познават, я описват като "нежно и мило момиче".

Mесеци преди трагичната й смърт се самоубива нейният приятел. В отговор на потребител на Twotter, който я нарича "жена, съсипваща животи", тя пише: "Моят приятел се самоуби 2 дни преди рождения ми ден през април. Не е хубаво да се натиска на тази струна. Все още не съм преживяла загубата му". 

Руска порнозвезда с апетити към стола на Путин (ВИДЕО+СНИМКИ)

Фотомодел търси проститутка за ментално болния си син (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦРУ скри огромната порно колекция на Осама бин Ладен

Втора красавица се кандидатира за президент на Русия (ВИДЕО+СНИМКА)

Най-възрастният порноактьор в света разкри тайната си (СНИМКИ)

Уволниха ТВ водеща заради признание, че проституирала (ГАЛЕРИЯ)

Редактор: Гергана Тенева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.