Новият български филм от днес е вече в кината

“Много съм щастлива, защото на премиерата на “Привличане” имаше главно позитивни отзиви. Всички излязоха от залата усмихнати и одухотворени, защото филмът носи настроение всички излязоха от залата усмихнати и одухотворени. Вълнувам, че настъпи моментът “Привличане” да тръгне по кината”, сподели актрисата Луиза Григорова по повод на новия български филм с нейно участие в “На кафе”.

“Получила се е магията. Филмът е станал много хубав с чисто разказана история. Спазени са всички правила на жанровото кино. Режисьорът Мартин Макариев е свършил страхотна работа”, разказа актьорът Александър Сано, който също участва в лентата.

Новата българска кино творба е от днес в родните кина благодарение на “Лента”. "Привличане" е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на NOVA. В главните роли на новата българска лента зрителите ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев, Радина Боршош и Живко Симеонов. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

“Нямах усещане за работен процес по време на снимките. На терен постоянно се шегувахме и смеехме усещане за работен процес  усещане, че вършиш някаква работа. Това настроение се е пренесло на екрана”, разкри Александър Сано.

“Всички в този екип са приятели, а тези, които не бяха, станаха”, добави Луиза Григорова

Какво още разказаха двамата актьори за “Привличане”, гледайте във видеото от “На кафе”.

Новият български филм “Привличане” е вече в кината.