Вижте завидните умения на младия професионалист

Изумително, но факт! Кондуктор продава билети, буквално висейки от тавана на автобус. Необичайната история е от градския транспорт на Пловдив.

ИЗУМИТЕЛНО: Акробат притежава уменията на Спайдърмен (ВИДЕО)

В препълнения до дупка малък автобус по линия номер 20 пътниците са толкова много, че единственият начин контрольорът да провери дали са изрядни е да се придвижи над главите им.

А кондукторът - акробат е Андрей. 19-годишнен, роден в Атина, но от две години работи в градския транспорт на Пловдив.

„Беше много пълен, наистина прекалено. Този рейс не можа, никога не съм го виждал толкова пълен. Беше един ад, наистина”, разказва Андрей Праматаров.

„Казах му на майтап, че ще ги таксува от втория етаж, и помислих, че той го взе на шега. И само докато погледна в огледалото, го гледам на втория етаж се беше качил и го гледам къса билети отгоре и раздава”, разказва шофьорът Димитър Славов.

„Качих се по железата и започнах лека полека всичките карти горе, никой да не сваля, докато не кажа ти сваляй, ти сваляй. Всички вадят телефоните и почват да се забавляват, смеят се”, разказва кондукторът.

Така кондукторът с акробатични умения успял да продаде 35 билета. Но признава, че за първи път го прави и рискът бил голям.

Младежът често си позволявал подобно поведение с чувство за хумор, разказват пътниците.

Пловдивският Батман, както вече го наричат, ще бъде награден от шефа си.

„С награда от 50 лева”, заяви Димитър Чолаков, собственик на транспортна фирма.

Общинската власт обаче не одобрява този тип таксуване.

„Това е недопустимо да се случва в градския транспорт и най-малкото е опасно и той трябва да бъде санкциониран от работодателя си”, коментира Златин Велев, зам.-кмет на Община Пловдив.

 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.