Животните пресичали платното, а върху тях връхлетели четири автомобила

Диви прасета предизвикаха катастрофа на магистрала „Тракия”. Във вторник около 22 часа вечерта животните пресичали пътното платно, когато върху тях връхлетели 4 автомобила. Щетите са само материални. Пострадали хора няма. А по време на инцидента, на място се е озовал и депутатът Ангел Исаев.

81 автомобила се сблъскаха на магистрала в щата Охайо

„Карах около 100 км и изведнъж на пътя гледам трупове. Наредени един до друг. Избегнах втория, третия, ударих един, отбих и си казах: „Боже какво направих!”. Помислих си, че са хора”, разказва депутатът Ангел Исаев.

Катастрофа в Кресненското дефиле блокира движението (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Аз съм първата кола, която налетя на стадо диви прасенца и за съжаление всичките си отидоха. Видях ги на 5 метра като черна маса. Явно бяха се събрали на едно, дори нямах време да мигна. Ударът беше чудовищен. По мое мнение бяха 11”, разказва Борислав Йоцов, потърпевш в инцидента.

Няма пробив в мрежите на магистрала "Тракия" в участъка, в който е станал инцидента, твърдят от Пътната агенция. Оттам допускат, че вероятно животните са излезли на магистралата през един от близките пътни възли, където е невъзможно поставянето на мрежи.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.