Двамата са живеели на семейни начала

Варненският апелативен съд потвърди присъда доживотен затвор на мъж за жестокото убийството на жената, с която живеел на семейни начала, предаде dariknews.bg.

Абил Адил е извършил престъплението по особено мъчителен за жертвата начин. Той е живеел с 14 години по-възрастната от него Силвия в село Черноглавци. Често употребявал алкохол в големи количества, след което проявявал физическа агресия спрямо жената. Тя неколкократно е напускала семейното жилище и е отсядала при свои близки, но след това се връщала при Абил, който обещавал, че ще спре да я бие.

През 2022 г. Абил публично нанесъл няколко удара на Силвия, обвинявайки я в изневяра. Двамата се прибрали в дома си, където агресията ескалирала. Мъжът нанесъл жесток побой на Силвия, като я удрял с юмруци, с маша за камината, ритал я, рязал ухото ѝ и я прогорил с цигара.

Брутално убийство на възрастна жена в Шуменско

По-късно мъжът забелязал, че състоянието ѝ се влошава, но не потърсил медицинска помощ. Когато си дал сметка, че Силвия няма да оцелее, той напуснал селото. Пет дни по-късно безжизненото тяло на жената било открито от непълнолетния му син.

Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра. Непосредствена причина за смъртта е тежката черепно-мозъчна травма.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase