Вал влиза в “The Ultimate Nerd Challenge” със заблуда, за да спечели любовта на Ани

Състезанието за най-запалените нърдове и геймъри “The Ultimate Nerd Challenge” стартира в първия епизод на новата комедийна уеб продукция “Новакът“. В първата родна продукция, посветена на комикс културата, ще разберем колко важна е победата за четиримата участници в надпреварата.

Историята в “Новакът“ започва с неуспешните опити на главния герой Валери да впечатли момичето, по което в хлътнал – Ани. Причината? Гейминга! Как младият влюбен ще успее да заблуди запалени геймъри, че мястото му е сред тях? Отговорите очаквайте всяка сряда във Vbox7.com.

Светилото в гейминга Константин Кънев, който играе себе си в сериала, представя своето супер успешно състезание “The Ultimate Nerd Challenge”. Голямото предизвикателство в него е, че участниците за 5 дни трябва да преминат през 5 предизвикателства. Едно от условията обаче е те да бъдат затворени в стая, от коятo нямат право да излизат, докато тече състезанието. Каква е наградата, не пропускайте в първия епизод на “Новакът“.

И въпреки  че Вал не разбира нищо от нърд култура и никога не е чувал за “The Ultimate Nerd Challenge”, той измисля план да се вмъкне в групата на запалените геймъри, за да спечели сърцето на единственото момиче в състезанието – Ани. Самата тя е професионален геймър и не хаби сили и време в опитите си да бъде най-добрата. Ще успее ли Валери да заблуди останалите участници в тунира? Гледайте във Vbox7.com.

В състезанието се включват още фаворитът за наградата “Нърд на България“ – Алфата, както и шумният и забавен Жеко, който е в състезанието за осми път. Как Вал ще се впише в компанията и какъв никнейм си избира, проследете в първия епизод на “Новакът“.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на “Новакът“ във Vbox7.com.