Ще му бъдат повдигнати обвинения за изнасилване и убийство с особена жестокост

Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров бе транспортиран в следствения арест в Русе. Това е станало около 12.45 ч., информират от прокуратурата. Там ще се води процесът срещу него.

СНИМКИ ОТ РУСЕ ВИЖТЕ ТУК

Ще му бъдат повдигнати обвинения за изнасилване и убийство с особена жестокост. Служебният му адвокат Иван Дойнов също се яви в полицията в Русе, за да присъства на всички процесуално-следствени действия. Предстои Северин да бъде разпитан.

В идните дни предстои да бъде направен и следствен експеримент с негово участие. Всичко това обаче зависи от неговото съгласие и това на адвоката му.

Припомняме, че Северин пристигна на Летище София в сряда. Окръжна прокуратура в Русе ще предприеме действия по предявяване на постановлението за привличане като обвиняем на Северин Красимиров и провеждане на неговия разпит в присъствието на защитник. В рамките на днешния ден Окръжната прокуратура е планирала извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар. Повече информация за действията на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен етап.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.