Собственикът й изпрати видео от охранителните камери в "Моята новина"

Пребиха продавач на бензиностанция в Сливенско. Собственикът й Красимир Йорданов изпрати видео от охранителите камери в рубриката ни „Моята новина”.

БРУТАЛЕН ПОБОЙ ЗА 120 ЛЕВА: Крадец преби възрастен мъж в Славяново (ВИДЕО)

 

На него се вижда как след възникнал спор между служителя и друг мъж, той получава няколко ритника в корема и главата. Инцидентът се случва в 5.00 ч. сутринта извън работно време. Бензиностанцията е трябвало да отвори в 6.00 ч. Агресивният мъж искал да си купи цигари.

Касиерка предотврати обир на бензиностанция в Симеоновград (ВИДЕО)

„Потърпевшият е доста уплашен. Горната му устна е сцепена. Благодаря на полицията, която след бързата си намеса залови извършителите. Те са двама и в момента са задържани. Дали са показания, а ние сме предоставили видеозаписите”, поясни в „Здравей, България” Красимир Йорданов.

"Защо, какво му направих? По най-културен и вежлив начин исках да обясня, че нямаме цигари, но в замяна получих удари и ритници", каза Васил Андреев. 

Нападателят е вече задържан. Той е на 29 години и е с богато криминално досие. 

"Лицето е криминално проявено, осъждано е многократно за тежки умишлени престъпления, а самото престъпление се отличава с арогантност и дързост ", каза прокурорът Ваня Белева.

Нападателят вече е с повдигнато обвинение за нанесена средна телесна повреда по хулигански подбуди. Известен е в района. Нападнатият Васил също го познава.

Продължавайте да изпращате сигнали за всякакви нередности в "Моята новина"!

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.