Вижте кадри от охранителните камери

Група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард „Тодор Каблешков” и нанесоха сериозни материални щети. Нападението било извършено около 18 часа в понеделник. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението. NOVA разполага и със записи от охранителните камери.

 

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седяли на една от масите в заведението. 

Мъжете са предупредили персонала, собственикът да се обади "на когото трябва", за да не му се случва това всеки ден. Пред NOVA собственикът Емил Лазаров заяви, че знае кой е изпратил групата, но ще каже само на органите на реда. Той добави, че се страхува за живота си. „Около 18 часа са дошли 7-8 души. Седнали са, направили са някаква поръчка. Единият от тях е извадил нож, който е забил в масата. След което са си тръгнали. Няма нещо незаконно. Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема охрана. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден”, каза още той.

Пострадали хора няма. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.