Отрити са всички тела на загиналите при инцидента

Всички тела на загиналите в авиокатастрофата, в която Коби Брайънт загуби живота си, вече са открити от разследващите и са предадени на съдебните лекари, съобщава телевизия „Кей Ти Ел Ей”, цитирана от БГНЕС.

Дъщерята на Коби Брайънт е сред жертвите на катастрофата с хеликоптер (ВИДЕО+СНИМКИ)

Властите все още не са обявили официално имената на жертвите, но медиите в САЩ вече тиражират имена. Освен 41-годишната баскетболна легенда и 13-годишната му дъщеря Джиана, при инцидента са загинали треньорът по бейзбол на местен колеж Джон Алтобели (56), неговата съпруга Кери Алтобели (46), дъщеря им Алиса (13), помощник-треньорката по баскетбол от академията на Коби Брайънт Кристина Маузер (38), Сара Честър (45), нейната дъщеря Пейтън Честър (13) и пилотът на хеликоптера, 50-годишният Ара Зобаян.

Легендата на НБА Коби Брайънт загина в авиокатастрофа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Хеликоптерът се разби в стръмен хълм северозападно от Лос Анджелис. Отломките се разпилели на значителна площ. "Опашката е от едната страна на хълма, а фюзелажът - от другата. Основният ротор е 100 метра по-нататък. Останките са пръснати върху площ от 200-250 метра", казва Дженифър Хоуменди, която ръководи разследващия екип.

Черната Мамба Коби Брайънт - идол на милиони по света (ВИДЕО+СНИМКИ)

Властите първоначално обявиха, че може да отнеме време да бъдат издирени всички 9 тела. Полицията призова гражданите да не се тълпят на мястото на катастрофата, защото пречат на разследването.

Големите в баскетбола с трогателни думи за Коби (ВИДЕО+СНИМКИ)

Светът скърби за Коби Брайънт (ОБЗОР)

ВСИЧКО ЗА КАТАСТРОФАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си