Вижте какво разказа той пред Мариян Станков-Мон Дьо

Тази седмица в „Неделята на NOVA" Мариян Станков-Мон Дьо ни среща с Веселин Маринов.

„Ако мога да обясня на някой, който ме вижда за първи път в живота си, бих му казал, че съм искрен и всичко, което правя в живота си, го правя с душата и сърцето си. Сантиментален човек съм и като всички музиканти съм много чувствителен”. Така легендарният певец описа себе си в емоционално интервю с Мариян Станков-Мон Дьо.

Папи Ханс: Не може да има любов, без да има уважение

„Животът ми е много непредвидим и се чувствам много щастлив”, споделя той.

Според него човек трябва да иска толкова от живота, колкото заслужава в определения момент и етап от своето развитие. „Винаги съм искал реални неща”, заявява Маринов.

„За 40 години на сцена, чак преди 2-3 години си позволих да имам оркестър. За това най-много съм мечтал”, коментира певецът.

Йорданка Христова: Аз съм влюбена в живота

„Уроците, грешките, предателствата и болката постоянно ни учат. Те ни променят постоянно, правят ни по-разумни”, каза още той.

Маринов сподели, че промяната в него през годините е, че е станал по-спокоен. „Не съм толкова емоционален, научих се да изчаквам и да не вземам емоционални решения”, посочи още той.

Веселин Маринов, който възпя родната полиция, направи изненадващо признание. Той разкри, че не Цветан Цветанов е любимият му политик.

 

 

„Аз съм напълно независим като политически пристрастия. Едно е БСП през 93-та година, когато за мен нямаше друго. Не може да се родиш в едно време и да кажеш: „Аз съм демократ”. Трябва да изживееш пътя. За мен БСП е развитието - да започнеш да чувстваш демократичното си мислене. Аз много харесвам по какъв начин си представи своята програма и начина си на политика Жан Виденов. Затова отидох в БСП. Той просто нямаше житейски и управленчески опит. Направи много неща, които всъщност не се видяха”, каза той.

„Днес Цветанов ми е приятел”, допълни още певецът.

Целия разговор с Веселин Маринов гледайте във видеото.