Мухерджи заяви, че уменията ѝ ще бъдат от полза за британското здравеопазване

Мис Англия 2019 се завръща на работа като лекар, за да помогне в битката срещу коронавируса, съобщи Sky News.

НЕСЛОМИМИЯТ ИТАЛИАНСКИ ДУХ: 700 дечица изпяха арията "Nessun dorma" (ВИДЕО)

Бхаша Мухерджи захвърля конората си на първа красавица, прекратява благотворителната си акция в Индия и е на път да се присъедини към колегите си в болницата в град Бостън, графство Линкълншър. 

Мухерджи заяви, че макар и работата ѝ в Индия да е важна, тя смята, че уменията и времето ѝ сега ще бъдат от по-голяма полза за британското здравеопазване по време на пандемията от коронавирус. 

Мис Англия, която в момента е в изолация в Дарби след завръщането си от Индия, каза, че с нетърпение очаква да вземе опресняващ курс и да се притече на помощ на колегите си. Тя е работила в отделение за хора с дихателни проблеми. Мухерджи споделя в интервю за Sky News, че колегите ѝ са казали, че са нещо като „сили за бързо реагиране“ и ги изпращат навсякъде, където е необходимо. 

Красавицата е стартирала петиция служителите в здравеопазването да плащат по-ниски наеми за жилища по време на кризата. Някои медици са принудени да наемат жилища, защото трябва да са изолирани от семействата им и техните съседи.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си