В дарителската инициатива само за месец се включиха общо 29 души, фирми и организации

Първокласник дари всичките си спестявания на Многопрофилната болница за активно лечение във Враца. Детето само събрало повече от половината сума, а за да стане двойна помогнали родителите му. В дарителската инициатива само за месец се включиха общо 29 души, фирми и организации.

86-годишна дари пенсията си на УМБАЛ-Пловдив

Сложната ситуация с пандемията неминуемо се отразява на болницата, която преди година беше в абсолютен финансов колапс. Към момента са предприети всички мерки да не се стига до критични ситуации, както по отношение на безопасността, така и на финансовото състояние. Заплатите на медиците, които протестираха преди година, сега се плащат редовно. Сега хора не само от Враца, а от цялата страна помагат за закупуване на техника, облекла, маски и дезинфектанти.

73-годишна жена от Лъки дари пенсията си за борба с коронавируса

„Това дете ни трогна, защото си е събирало пари и ги е дарило. Писмото му завършва с „Поздрави от мен за болница „Христо Ботев“ като неговото желание е да преборим този вирус“, каза  управителят на лечебното заведение д-р Петър Керемедчиев.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП