В понеделник футболната звезда обяви, че едно от новородените му близначета е починало

Хиляди коментари в подкрепа на Роналдо и Джорджина, след като двойката публикува сърцераздирателен пост, в който обяви, че е изгубила едно от новородените си близначета.

Роналдо: С Джорджина загубихме един от новородените си близнаци

Съотборникът на Роналдо в „Манчестър Юнайтед” и английски национал Маркъс Рашфорд изрази съпричастност в футболиста, като написа в Twitter: „Мислите ми са с теб и Джорджина, братко. Много съжалявам!”.

От „Манчестър Юнайтед” написаха в Twitter: „Твоята болка е и наша болка. Изпращаме любов и сила на теб и твоето семейство”.


​Бившият футболен клуб на португалската звезда - „Ювентус”, отговори на поста му в Instagram: „Нашите мисли и молитви са с теб, Джорджина и цялото ти семейство в този момент”.

„Манчестър Сити”, „Ливърпул”, „Тотнъм Хотспър” и „Норич Сити” бяха част от футболните клубове, които изпратиха съболезнования на двойката.

Бившият нападател на Англия и „Ливърпул” Роби Фаулър написа в Twitter: „Нашите мисли и молитви са за теб, Джорджина и семейството ти, Кристиано”.


Телевизионният водещ Гари Линекер написа: „Ужасно тъжна новина! Искрени съболезнования на теб и семейството ти!”.

Юсейн Болт остави три „молещи” се емотикона под емоционалния пост на Роналдо в Instagram.

Бившият водещ на „Добро утро, Великобритания” Пиърс Морган написа: „Отчайващо тъжна новина”.


Футболистът ще пропусне мача на „Манчестър Юнайтед” с „Ливърпул” тази вечер. Мърсисайдци и техните фенове обаче подготвят страхотен жест към Роналдо. Твърди се, че точно в 7-ата минута на срещата привържениците на „червените” ще аплодират в продължение на една минута. Именно по този начин на „Анфийлд” ще отдадат почит към починалото момченце и ще подкрепят семейството на Роналдо.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.