Левицата на старта на кампанията

„БСП беше тази, която обеща и изпълни всичко, което е заложила в предизборната си прогррама. Това са икономически мерки, социални мерки, мерки към хората в нужда, към работещите, към пенсионерите. Така че в тази кампания ние влизаме с увереност, с идеята да продължим това, което сме започнали. Вярвам, че българският избирател този път няма да се движи толкова емоционално в изборния ден, да залага на партии, които повече говорят, а по-малко вършат или не изпълняват поети ангажименти”. Това коментира Вяра Емилова, секретар на Изпълнителното бюро на БСП, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Предизвикателствата за организацията на вота у нас и в чужбина

Според Емилова не е толкова важно колко на брой са народните представители, а какво влияние могат да упражняват те върху политиката на България.

„Вярвам, че българският избирател е мъдър и разумен. Днес е началото на предизборната кампания. Всички политически сили ще заиграят танц с избирателите с много обещания, но трябва да се гледа реалността”, каза Емилова.  

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.