Кирил Петков, Асен Василев и Никола Минчев произнесоха речи пред симпатизантите на партията

С химна на България политическа партия „Продължаваме Промяната” откри предизборната си кампания за 48-ото Народно събрание. На площад „Централен" в Пловдив присъстващите с аплодисменти посрещнаха на импровизираната трибуна Кирил Петков, Асен Василев и Никола Минчев. Бившият председател на Народното събрание е водачът на листата на политическата сила в Пловдив.

Рашков: Възможно е ново коалиционно управление, това не трябва да ни плаши

„Днес сме изправени пред избора – между България на прехода и новата, променена България, към която вече направихме първата стъпка”, каза Петков и допълни, че вярва, че с подкрепата на гласоподавателите ПП ще довърши започнатото.

„Пред нас имаше два пътя. Лесният беше да се съединим със силите на прехода, да им оставим тук-там някой отровен канал или хранилка и все още да управляваме. Но ние избрахме трудния. Защото е крайно време мафията да си тръгне от страната ни, а не нашите деца. Ще се борим за независима България, в която искаме да живеем и в която парите отиват при хората, а не при 8 фирми. Това е трудна битка и тя няма да стане за месец или година. Това, което трябва да направим на 2 октомври, с ваша помощ, е да си довършим работата. И няма да се откажем, колкото и да им пречим”, заяви Асен Василев.

Никола Минчев също призова към това избирателите да дадат възможност на ПП да „направи следващите стъпки”.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.