На събитието бяха Тошко Йорданов, Ива Митева и Любомир Каримански

Предизборната кампания на „Има такъв народ” беше официално открита в родния град на лидера на партията Слави Трифонов. С народни песни и танци, беше открит предизборния офис на партията в центъра на Плевен.  

Местната структура представи и листата за кандидати за народни представители. Официални гости на събитието бяха ръководни фигури от партията, както и много от водачите на листи в цялата страна. „Има такъв народ” залага на кампания, която да популяризира идеята за референдум за президентска република.

„Ако хората искат това да се случи, то ще се случи. И това според нас е един от начините да се измъкнем от този цикъл на политическа безпътица, в която сме в момента. Ние сме с къси парламенти, с къси правителства, което не е добре за страната. Трябва да има приемственост. Държавите в Европа, с президентска република, нямат нашите проблеми”, заяви Тошко Йорданов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.