С тях ни среща Стаси Кара

В Амстердам се състоя ексклузивна премиера на сериала „Домът на дракона“. В днешното предаване на „На кафе“ Стаси Кара ни отвежда директно на червения килим.

Действието в сериала се развива 200 години преди събития в „Игра на тронове“ и ни запознава с интригите и жаждата за власт на героите около семейство Таргариен – единствените, които могат да отглеждат дракони.

ОБРАТНО В СВЕТА НА „ИГРА НА ТРОНОВЕ": Предисторията излиза на екран през август

В ролята на двамата братя Таргариен влизат двама утвърдени и обичани британци. Пади Консидайн е справедливият и добър крал Визерис, а Мат Смит е поквареният и агресивен принц Деймън Таргариен.

„Не смятам, че героят ми Деймън е точно злодей. Нещата са далеч по-сложни. Когато играеш герой с грешни убеждения, въпреки това по някакъв начин му съчувстваш“, коментира Смит.

3 ГОДИНИ СЛЕД ФИНАЛА: С какво се занимават звездите от „Игра на тронове” (ГАЛЕРИЯ)

„Играл съм ужасяващи герои в миналото, но имаше един, за когото смятах, че просто няма как да му бъде простено някога – свещеникът, когото изиграх в Peaky Blinders. Той беше отвратителен и в същото време толкова ми харесваше да го играя, а дори нямаше за какво добро да се хвана“, казва Консидайн.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.