В главните роли на „Не се тревожи, скъпа” е певецът Хари Стайлс

Филмът „Не се тревожи, скъпа”, с режисьор Оливия Уайлд, беше една от най-очакваните премиери на 79-ото издание на филмовия фестивал във Венеция.

В еротичния психотрилър участват Хари Стайлс, Крис Пайн и Флорънс Пю. Историята, в която се преплитат любов и мистерия, отвежда зрителите в една паралелна реалност. Действието се развива през 50-те. Свръхсекретният проект „Виктори” е в центъра на тайнствени обрати и опияняващи съзнанието сюжетни линии.

„Подкастът на обществеността „Виктори” е, че всичко, което е красиво, е едновременно зловещо. Това беше замисълът. Исках да направя така, че жените да се почувстват силни, а зрителите да усетят, че това е филм от нашето време и да бъдат вдъхновени от героиня като Алис”, сподели Оливия Уайлд.

Това е трети филмов проект, в който участва певецът Хари Стайлс.

„Това, което се надявам хората да разберат от филма, е, че понякога трябва да се откажем от нещо, за да постъпим правилно. Както и да излезем от зоната си на комфорт. Всички ние искаме да живеем един удобен живот и да игнорираме много от събитията, които се случват по света. Няма как обаче да отречем, че те са факт”, каза Хари  Стайлс.

 „При актьорството черпиш вдъхновения от свои преживявания, както и от житейския си опит. В по-голямата си част обаче, това да бъдеш актьор е да се опиташ да бъдеш някой друг. Това е нещото, което за мен е най-забавно в киното”, сподели още актьорът.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.