Екип на NOVA търси отговор и на въпроса коя е непосилната сметка

Какви са предложенията на различните партии за справяне със скъпия живот. Нели Тодорова събра техните предложения в рубриката „Обещанията”.

Всяка неделя избирателите ще могат да чуят какво точно обещават представителите от партиите, които според социологията ще влязат в следващия 48 парламент.

Днес събираме обещанията им за мерките, които ще предприемат срещу инфлацията. Най-големият страх на хората е как ще си плащат зимните сметки. Търсим отговор и на въпроса коя е непосилната сметка.

Така след като сме наясно коя партия какво точно предлага, за да преминем през зимните месеци по-лесно, ще може и да вземем решение за кого да гласуваме. А след това като избиратели ще имаме пълно основание да следим спазва ли се обещаното, или - не.

Говорят Любомир Каримански от „Има такъв народ”, Никола Илиев от „Български възход”, Мартин Димитров от „Демократична България”, Драгомир Стойнев от БСП, Деян Николов от „Възраждане”, Петър Чобанов от ДПС, Венко Сабрутев от „Продължаваме Промяната” и Александър Иванов от ГЕРБ.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.