По думите му в идеалния случай ПП ще управлява сама със 160 депутати

За 6 месеца не може да се оправи държава, която е била в толкова лошо състояние. Това коментира Искрен Митев от "Продължаваме Промяната".

"Една управляваща партия винаги поема негативите на ситуацията. Социологията никога не ни дава първо място, а има хора, които още не са решили за кого да гласуват. След изборите има три варианта. Първият е ДБ, ПП и БСП да съставят правителство и да продължим да работим в посоката на новото; вотрият - "Възраждане", ГЕРБ, ДПС и Стефан Янев да направят кабинет, а третият - да има нови избори", заяви той.

Искрен Митев: ПП е единствената, която може да направи устойчиво правителство

По думите му в идеалния случай ПП ще управлява сама със 160 депутати. "Българското общество е фрагментирано и никоя партия няма над 50% подкрепа. ГЕРБ ерозира и все повече техни избиратели се събуждат", подчерта Митев. 

По темата за газа той сподели, че не е важно името на партньора, а сигурността на доставките. "Газпром" е неустойчив доставчик. Докато си плащаше в рубли, най-големият германски доставчик също беше ощетен с газа, количеството за тях беше намалено", посочи още Митев.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.