Трябва да се направи така, че държавата оперативно да ръководи рафинерията в Бургас, смята той

Нулева миграция и плътна граница чрез разполагане на гранична полиция и армията. Трябва да има наказания по висшите ешалони на МВР и присъди за трафикантите. За това призова в "Офанзива" съпредседателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Според него ВМРО-ДПМНЕ е превзето от сръбско-кремълски креатури. "Те неглижират историческата истина, антибългарска организация. Изпълняват пряко задачите на Белград и Кремъл", посочи той. 

ВМРО обяви водачите си на листите за парламентарните избори

Джамбазки разкри приоритетите на ВМРО. "Трябва да бъдат ударени монополите на скъпи горива, да се намали данъчната тежест. Доходите и сигурността са приоритети. Трябва да се направи така, че държавата оперативно да ръководи рафинерията в Бургас. Импотентното правителство на Петков направи България разграден двор. Минималните пенсия и заплата трябва да бъдат повишени", обясни Джамбазки. 

"Ако не гласуват хората за ВМРО, съдбата на отечеството ще се решава от купените гласове. Ердоган има цяла група в ДПС, това е опасност за държавата. ПП си присвоиха и безплатните градини, и семейното подоходно облагане, което ние от ВМРО въведохме в 44-тото НС", категоричен е той. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.