Според него България трябва да се върне към постоянно и добро отношение с Русия

Призовавам всички, които се явяват на тези избори, да се откажат от другите си позиции. Това е честното и коректното към хората. Това коментира за "Офанзива" лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него България трябва да се върне към постоянно и добро отношение с Русия, за да има баланс. "БСП е менте, така че в момента трябва да създадем балансиращата част", подчерта той. И обясни присъствието си в политиката. "Аз съм в политиката, защото хората ме повикаха там, не защото много се обичам. Хората казаха "направи партия, за да те следваме". Свише някой ми е казал отгоре да вървя по този път", убеден е лидерът на "Атака".  

Волен Сидеров: Ще влезем в парламента, за да докажем, че "Възраждане" са менте

По думите му Костадинов го е призовал да каже на избирателите си да гласуват за "Възраждане". "Той отказа всякакво съдружие. Нямам нищо против него, но той избра гордостта и самотата. Каза ми, че ще занули всички, включително Каракачанов, на когото носеше чантата. "Възраждане" прави внушения, а всъщност е менте, което е създадено да махне другите формации", смята Сидеров. 

Той е пожелал на сина си животът му да е смислен, изпълнен с вяра, обич и приключение. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.