Политикът коментира и нарушенията в договорите за газа

„Има извършени доста големи нарушения във връзка с договорите за газа и инсталирането на посредници. Тези разследвания в момента вървят по наш сигнал с колегата ни Делян Добрев и понеже знам какво пише в сигнала, мисля че някой ще лежи. Няколко пъти посъветвах, ще посъветвам още веднъж бившия шеф на „Булгаргаз” да започне да разказва кой му е давал нарежданията за инсталиране на посредниците, за да не лежи той”. Това заяви Радомир  Чолаков, кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС за "Офанзива".

„Тези хора прекалиха с говоренето и не разбират, че когато слагаш много високо моралната летва, трябва да можеш сам да я скачаш. Те за година и половина показаха не само, че не могат да я скачат, а че са решили в ситуация на криза да мародерстват и да извършват злоупотреби. Всички действия на това правителство, на Кирил Петков, бяха подчинени на мародерство. Според мен бяха планирани крупни злоупотреби, които тепърва трябва да бъдат разследвани”, каза Чолаков.

Атанас Славов: Изпълнителната власт чрез скрити канали на въздействие си избираше главните прокурори

Според политика в последните дни на Народното събрание е имало истерия Бойко Рашков да стане шеф на КПКОНПИ. „Това беше обида към здравия разум и към правосъзнанието в България, защото той беше човек, който само преди няколко месеца извърши незаконни арести в България, за които нито веднъж не се разкая, даже се и гордееше. Такъв човек няма право изобщо да работи в правната система, камо ли да става шеф на КПКОНПИ. Тогава ние разбрахме, че тези хора няма да направят съдебна реформа”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.