Лидерът на ИТН с първи коментар за резултатите

Лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов с първи коментар след излизането на изборните резултати, които показват, че формацията му няма да влезе в 48-ото Народно събрание. Според данните на ЦИК, при обработени 100% от протоколите, партията събира 96 065 гласа, което е 3.83% от гласувалите.

При 100% обработени протоколи: 7 партии влизат в 48-ия парламент

„Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек е да му се довери. Доверието е безценен подарък. Важен подарък. Най-важният подарък. На всички, които гласуваха за „Има такъв народ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите колеги. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично. Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за „Има такъв народ”. Благодаря ви! Вие сте истински воини! И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои. Слави Трифонов”, са думите на председателя на ИТН.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.