Според лидера на партията най-вероятно отиваме на нови избори

От „Възраждане” са готови със свой състав на кабинет. Партията е подготвена да вземе третия мандат, ако президентът реши да им го връчи. Това обяви лидерът на формацията Костадин Костадинов в сряда. Според него обаче „най-вероятно отиваме на нови избори”.

„България няма нужда от евроатлантическо правителство, а от българско. Винаги сме казвали, че единственият мандат е на „Възраждане”. „Възраждане” е готов със свой състав на кабинет”, обяви лидерът на партията.  

Първан Симеонов: Тези избори бяха безсмислени и ненужни

Той коментира и въпроса трябва ли страната ни да приеме еврото. „Аз останах изумен от състава на преговорния екип. Доста ме развесели. Ние ще излъчим свой преговорен екип за влизане на България в еврозоната. Това нещо ще унищожи българката държава”, каза още Костадинов. Крайната цел била референдум „за” или „против” влизане в еврозоната.

От партията напуснаха своя пресконференция, обявена за 10:00 ч. в БТА, заради присъствието на представителите на медии, според тях - финансирани от чужбина. В началото на пресконференцията Костадинов ги призова да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от „Възраждане” напуснаха залата.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.