Актрисата Мишел Йео беше спряла своя избор на черна рокля с розови драперии на Carolina Herrera

На пищна церемония в хотел Century Plaza в Бевърли Хилс бяха раздадени отличията „Изборът на критиците“, но освен наградите, погледите със зашеметяващите си тоалети събраха звездите на червения килим. Ето кои са най-елегантните актриси на вечерта.

Актрисата Мишел Йео беше спряла своя избор на черна рокля с розови драперии на Carolina Herrera.

Кейт Бланшет беше в стилен тоалет от две части – ефирна риза и пола в бежов цвят на Мax Mara. Акцент във визията й бяха пищните бляскави бижута.

Звездата от сериала „Белия лотус“ Дженифър Кулидж беше заложила на сигурното – черна рокля на Dolce & Gabbana.

На церемонията присъстваше и Кейт Хъдсън, за да връчи почетна статуетка на Джанел Моне. Тя беше в сребриста рокля на Oscar de la Renta

Джанел беше сред най-стилните дами на вечерта - в елегантна черна полупрозрачна рокля с дълъг шлейф на Vera Wang.

Стефани Хсу се отличаваше в тоалет на Valentino в прасковен цвят с дълъг шлейф.

На същата гама беше заложила и водещата на церемонията Челси Хандлър в стилна рокля на Maticevski.

Обри Плаза блестеше в елегантна рокля с тънки презрамки на Louis Vuitton.

Звездата от сериала „Скандал“ Кери Уошингтън беше спряла своя избор на елегантна рокля на Armani, с фини декорации на цветя.

Наградите „Изборът на критиците”: Големият победител е „Всичко навсякъде наведнъж”

Британската актриса Клеър Фой буквално озари червения килим в синя рокля на Prada изрисувана с флорален пейзаж, напомняйки за слънчогледите на Ван Гог.

Патриша Аркет носеше елегантна рокля на Valentino в цвят "мента", впечатление във визията й правят ефектната огърлица, златистата чантичка и изящните аксесоари.

Кинта Брансън беше в пищен тоалет с драперии от тюл на Robert Wun.

Новозеландската актриса Анна Савай популярна с участието си в "Бързи и яростни беше в кафеникава рокля на дизайнерката Кarla Welsh.

Германската звезда Нина Хос бе заложила на изящен черен костюм и бяла риза, дело на Thom Browne. Звездата от филма "Лидия Тар" допълваше тоалета си с папийонка и лачени обувки.

Аманда Сейфрид, прикова вниманието на фотографите в драпирана асиметрична рокля на цвят старо злато на модна къща Dior.

Ел Фанинг, която беше с номинация за ролята й във филма "Момичето в Плейнвил" безспорно беше една от най-добре облечените звезди. Ретро, но елегантна златиста рокля на Alexander Mcqueen

Мишел Уилямс също беше в златиста рокля с пайети, специално изработена за нея от Louis Vuitton.

При мъжете с екстравагантна визия се открои носителят на статуетката за поддържаща роля Ке Ху Куан – кадифено сако в червената гама.

Нашумелият с прекрасното си превъплъщение в Краля на рока Елвис Пресли Остин Бътлър бе заложил на стилен черен костюм на Celine.

А Пол Дано впечатли всички със синия си костюм на Dolce & Gabbana украсен с висящи кристали.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.